Birouri de inchiriat in Oradea

Cladirea de birouri a fost gandita si optimizata inca din faza de proiect ca spatiu de birouri de tip open-space. Ca orice cladire noua dedicata pentru birouri, cladirea ofera spatii generoase printr-o arhitectura moderna, dispune de parcare privata, servicii de paza, servicii de curatenie, conexiuni de viteza mare la internet, aer conditionat, automatizari de tip smart-building, sisteme de redundanta.

Compusa din 4 nivele, cladirea va ofera birouri de lux clasa A de inchiriat, situate intr-o zona centrala din Oradea, pe strada Vasile Conta nr 32 ( bulevardul Decebal, intersectie cu strada Doina ).

Cladirea are o suprafata desfasurata de 750 mp, si se poate compartimenta in functie de cerinte. Ca arhitectura interioara este compusa dintr-un corp central care contine un hol, spatiu de primire, grupurile sanitare si casa scarii, zona din care se intra in dreapta si in stanga in doua spatii largi deschise ( care pot fi compartimentate la cerinta clientului ). Etajele nu sunt identice ca marime, existand diferente si posibilitati de extindere a spatiului utilizabil.

POZE EXTERIOR

POZE INTERIOR

PLAN DEMISOL

PLAN PARTER

PLAN ETAJ

PLAN ETAJ 2