birouri de inchiriat oradea romania

 Birouri de inchiriat in Oradea


Cladirea de birouri a fost gandita si optimizata inca din faza de proiect ca spatiu de birouri de tip open-space. Ca orice cladire noua dedicata pentru birouri, cladirea ofera spatii generoase printr-o arhitectura moderna de tip open-space si dispune de parcare privata, servicii de paza, servicii de curatenie, conexiuni de viteza mare la internet si telefonie voice-over-ip, aer conditionat.

Compusa din 3 nivele ( demisol+parter+etaj ) cladirea va oferi birouri de lux clasa A de inchiriat, situate intr-o zona centrala din Oradea, pe strada Vasile Conta nr 32 ( bulevardul Decebal, intersectie cu strada Doina ).

Cladirea are o suprafata desfasurata de 560 mp, si se poate compartimenta in functie de cerinte. Ca arhitectura interioara este compusa dintr-un corp central care contine un hol, spatiu de primire, grupurile sanitare si casa scarii, zona din care se intra in dreapta si in stanga in doua spatii largi deschise ( care pot fi compartimentate la cerinta clientului ). Etajele nu sunt identice ca marime, existand mici diferente si posibilitati de extindere a spatiului utilizabil.

POZE EXTERIOR

  

POZE INTERIOR

                 

PLAN DEMISOLweb-demisol.gif

PLAN PARTER
web-parter.gif

PLAN ETAJ
web-etaj.gif

PLAN ETAJ 2
web-etaj2.gif